fbpx

Stor nyhet på klinikken! Vi kan nå introdusere den erfarne plastikk kirurgen Dr Erik Berg hos Klinikk Arendal.

Overlege PhD Erik Berg er spesialist i plastikkirurgi og medisinsk ansvarlig plastikkirurg ved Klinikk Arendal. Han har meget bred erfaring innen plastikk,- hånd,- og rekonstruksjonskirugi fra en lang rekke offentlige,- og private institusjoner.
Erik er utdannet lege ved Universitet i Oslo i 1999, spesialist i plastikk kirurgi fra Haukeland Universitetssykehus. Han har doktorgrad innen Leppe-, kjeve-, ganespalte (LGK, en type medfødt misdannelse hos barn). Han har gjennom flere år vært lektor ved medisinsk fakultet i Bergen (UiB), og medlem av Forskningsgruppe for Genetisk Epidemiologi ved Universitetet i Bergen. Erik er tidligere medlem av Spesialitetskomiteen i plastikkirurgi, Plastikkirurgisk forening.

Dr. Berg har bred plastikkirurgisk kompetanse. Han har lang erfaring med rekonstruksjon etter hudkreft, brystkreft, medfødte misdannelser og traumatologi inklusiv avanserte håndskader. Han utfører alle typer kosmetiske inngrep, og har inngående kunnskap innen kosmetiske brystoperasjoner, fettransplantasjon, fettsuging og kroppsformende inngrep, inkludert bukplastikker og bodylift. Berg er opptatt av et mest mulig naturlig resultat, og tilbyr derfor også «hybridteknikk» hvor han kombinerer brystproteser med fett-transplantasjon (hybrid).

Han er medlem av Den norske legeforening og Norsk Plastikkirurgisk Forening

Plastikk kirurg Dr Erik Berg som er en av Norges mest erfarne kirurger er også kjent for å være en sympatisk og hyggelig plastikk kirurg som pasienter føler de får tiltro til og de opplever konsultasjonene som svært positive der de føler de får svar på alle deres spørsmål.

Vårt fantastisk dyktige og hyggelige plastikk kirurgiske team dere vil møte ved en operasjon: