Innovativ injeksjonsbehandling basert på naturlige polymeriserte polynukleotider.

Gjennomfukter huden

Stimulerer antioksidanter

Reduserer rynker og fine linjer

Reduserer mørke ringer og poser

Ameela® biostimulerende behandling

Ameela trekker til seg stamceller til det aktuelle behandlingsområdet, gir et løft og virker antialdrende ved å stimulere til økt kollagen.

Hva er Ameela®?

Ameela er en biostimulerende behandling - dette betyr at den har som oppgave å stimulere cellene våre, slik at vi bremser aldringsprosessen i huden.

Behandlingen med Ameela er en effektiv måte å gjenopprette hudens fasthet og elastisitet på, og sikrer en sunn hud som er beskyttet mot frie radikaler og celleskader.

Ameela® er ikke en filler.

Ameela inneholder ikke hyaluronsyre som mange fillere er basert på, for eksempel Restylane, Juvederm og Profhilo. Ameela er en gelé basert på naturlige polymeriserte polynukleotider.

Ameela® Eyes

Reduserer linjer, mørke ringer og poser under øynene.

Ameela® Face

For ansikt og kjevelinje. Oppstrammende og forbedrer hudtonen. 

Ameela® Rejuvenation

For ansikt, øyeområdet, hals og hårtap. Oppstrammende, reduserer linjer og kan øke hårvekst.

Ofte stilte spørsmål

Ameela egner seg for alle som ønsker en sunnere, fastere og hydrert hud, uten å bygge volum.
Ameela kan brukes på flere områder, da det er ulike produkter tilpasset ulike områder og indikasjoner. Øyeområdet, ansikt, kjevelinje, hals og hår.
Vi anbefaler 2 til 3 behandlinger med 2 til 3 ukers mellomrom. Deretter anbefaler vi vedlikeholdsbehandling hver 6. til 12. måned. Noen kan trenge flere behandlinger, dette avhenger av hudkvaliteten din. Dette vurderes og avtales ved en konsultasjon hos en av våre behandlere.
Det er lite smerter forbundet med behandlingen, og behandlingen gjøres som oftest uten bedøvelse.
Du kan gjenoppta daglige aktiviteter direkte etter behandling, men du kan være hoven og rød i behandlingsområdet. Du bør unngå trening og badstue første døgnet etter behandling.
De vanligste bivirkningene er rødhet, hevelse og ømhet i behandlet område. Infeksjon kan oppstå dersom det kommer inn bakterier, men dette er svært sjeldent og Klinikk Arendal har aldri hatt et eneste tilfelle av infeksjon ved injeksjoner gjennom alle de 18 årene vi har drevet. Dette er derfor svært sjeldent, men også grunnen til at du skal unngå berøring av behandlet område de første 24 timene etter behandling. Ved økende smerte eller fargeforandring i huden skal du ta kontakt med klinikken.

Hva koster Ameela?

PrisKampanje
Ansikt4.000,-30%
Hals4.000,-30%
Bryst4.000,-30%
Under øyne4.000,-30%
1

Før behandlingen

Først har du en konsultasjon med din behandler. I samarbeid finner dere ut om behandlingen egner seg for deg, hvilke områder som skal behandles, går gjennom informasjon og samtykkeskjema.

2

Under behandlingen

Ameela injiseres med en spissnål eller en butt cannula. Punkter fordeles med en spissnål, eller legges som en vifte med en cannula. Da legges strekene der huden trenger mest revitalisering og tilheling.

3

Etter behandlingen

Du kan dra rett tilbake på jobb etter behandling. Påføring av kulde i form av en ispose eller en kald kompress på det behandlede området i 24 timer etter behandlingen kan redusere rødhet, hevelse og irritasjon.

Før- og etter bilder

Nye retningslinjer fra Helsetilsynet tillater ikke lengre deling av før- og etter bilder på nett, men vil kunne framvises ved en gratis og uforpliktende konsultasjon!

Siden du er interessert i Ameela biostimulator...

Filler + biostimulator:

Muskelavslappende:

Lurer du på noe?

Vi hjelper deg gjerne!

370 200 60

post@klinikkarendal.no