Prisvinnende oppstrammende hudbehandling!

En effektiv og rask behandling for å gjenvinne spenst og vitalitet i huden. Glatter, strammer og fukter huden. Gir et naturlig resultat, uten å øke volum.

Hva er Profhilo?

Profhilo er en revolusjonerende og innovativ nyhet fra en av de ledende hyaloronsyre produsentene i verden, IBSA. Den unike formelen gjør det mulig å stimulere hudens egen collagen og elastin produksjon. Profhilo er det første BDDE-frie (kjemiske tilsetningsstoffer), stabiliserte og injiserbare hyaloron-baserte produktet for behandling av slapp hud.

Profhilo har en av de høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre på markedet og booster og fukter huden i tillegg til å re modellere også aldrene og slapp hud.

Profhilo gir flotte resultater alene eller i kombinasjon med andre estetiske hudbehandlinger.

Hvordan virker Profhilo?

Behandlingen består av få stikk og tar kort tid. Spredningen av produktet er stor, som gjør at hele huden i området blir forynget og ikke kun der hvor injeksjonen utføres.

Det gir ingen eller lite smerte og har liten fare for blåmerker eller andre komplikasjoner da det blir injisert rett under huden.
Etter behandling har man ca. 10 små myggestikk-lignende stikk etter injisering. Disse små bulkene vil forsvinne av seg selv etter ca 1-2 dager.

Etterlater et naturlig resultat uten å bygge volum eller endre på utseende.

De vanligste bivirkningene er rødhet, hevelse og ømhet i behandlet område. Sjeldne bivirkninger er okklusjon og infeksjon. Infeksjon kan oppstå hvis det kommer inn bakterier, men dette er svært sjeldent og her på klinikken har vi aldri på de 18 år vi har drevet hatt en eneste infeksjon ved injeksjoner. Dette er derfor svært sjeldent, men dette er også grunnen til hvorfor du skal unngå berøring av behandlet område første 24 timer etterbehandling. Ved økende smerte eller fargeforandring i huden skal du ta kontakt med klinikken.

Hvor kan Profhilo brukes?

  • Ansikt
  • Hals
  • Bryst
  • Hender
  • Armer
  • Knær
  • Mage

Hvor mange behandlinger trenger man?

Én behandling hjelper, men det anbefales 2 behandlinger med 1 mnd mellomrom for enda bedre resultat. Vi anbefaler ny behandling etter 6-12 mnd.