wenche-kollen

EIER/DAGLIG LEDER & KOSMETISK/AUTORISERT SYKEPLEIER

Wenche ble utdannet ved Arendal sykepleierhøgskole og var ferdig offentlige godkjent sykepleier i 1989. Før dette hadde hun også tatt hjelpepleierutdannelse.

Var fast ansatt ved barneavdelingen på Sørlandet sykehus i Arendal i 10 år og startet Klinikk Arendal AS i januar 2006. Klinikken ble raskt populær og behovet for flere sykepleiere og ulike legespesialister økte for hvert år.

Det startet med mange ulike laserbehandlinger, peelinger og injeksjonsbehandlinger. I 2008 ble det utvidet med plastisk kirurgi og i 2015 gynekologisk kirurgi. Wenche har utviklet klinikken til å bli en av Norges største laser- og plastikk-kirurgiske sentre uten kjedetilknytning.

I tillegg til å være daglig leder utfører Wenche daglig mange ulike behandlinger og har nå mange års erfaring i ulike peelinger, laser-, Restylane- og Botoxbehandlinger. Hun holder seg stadig oppdatert ved kurs både i Norge og utlandet.

Wenche er opptatt av å innfri kundens ønsker og behov på en seriøs måte. Det er viktig for henne at kundene får kvalitet både når det gjelder produkter, behandlinger og i tillegg at behandlingene blir utført av dyktig personell som innehar høy kompetanse.