Hvorfor reparere livsstilskader hos Klinikk Arendal.

Min erfaring fra internettsøk og konsultasjoner ved flere klinikker er at Klinikk Arendal fremstår som vinneren.

Vurderingsgrunnlaget for meg har vært i hvilken grad behandler er opptatt av naturlighet, grundig informasjon om inngrepets art og omfang, kvalitet og min forventning til resultatet.

Ettersom Klinikk Arendal er svært profesjonelle føler jeg alltid trygghet ved mine besøk. Det at behandlerne er opptatt av det naturlige resultat, er for meg tillitvekkende.

Konsultasjonene hos Klinikk Arendal er svært grundige, der også risiko blir diskutert. Man fatter en avgjørelse sammen med kyndige, oppmerksomme og svært hyggelige behandlere.

morten-knutsen_1200x600

Min Botox svettebehandling

Min utfordring er at klær blir fort utslitt, slik som jakker mv. Svetten under armene var meget plagsom, av hygieniske årsaker så vel som comfort-messige, for ikke å snakke om utgiftene til utskiftning av garderoben.

Botox-injeksjonene ble satt i et behagelig tempo, etter bedøving naturligvis. Det gikk både fort, og skånsomt. Etter behandling avtok behovet for deodorant fullstendig de første seks måneder. De neste seks måneder gav meg også svært god effekt.

Fordelene med Botox svettebehandling er at du blir behandlet på kort tid og du kan gå rett på jobb uten ubehag. For meg er Botox blitt redningen.

Min Restylane behandling

Min erfaring med Restylane er at både dype og fine linjer samt acnearr blir borte. Etter min mening er behandlingen svært effektiv, både fordi resultatet er godt, men også fordi det går lang tid mellom hver gang påfyll trengs.

I dag benytter jeg Restylane mot poser under øyne, og ved folden mellom nese og munn. Men jeg vet også at Restylane kan benyttes som generelt hudforbedrende. Resultatet er for en naturlig «look».

Min CO2 laserbehandling

Jeg ønsket å forminske porene i ansiktet, fjerne fregner, flekker, minimere mimikkrynker ved øyne, munn og panne samt oppstramming av huden pga røyk og sol.

Jeg fikk markant forbedret ansikt, der jeg tydelig kunne se at tiden ble skrudd tilbake. Mine studiekamerater tippet min alder til ca 26 år, mens min faktiske alder var 35. Du kan tro jeg koste meg!

I går tok jeg, etter fire år,en ny co2 laser behandling. Jeg opplevde lite ubehag. Tvert imot måtte jeg både smile og le litt, fordi vi hadde det litt gøy under behandlingen også.

Det å forbedre eller få tilbake sitt gode utseende handler for meg om den indre selvfølelse . Ettersom jeg nå har oppnådd målet, vil jeg anbefale Klinikk Arendal på det varmeste. Det å være pasient der er også en følelsessak, og jeg kjenner meg som hjemme der. En slags tilhørighet om du vil.

Til deg som ønsker å ta min anbefaling til etterretning vil jeg forsikre deg om at Klinikk Arendal vil gi deg sitt aller beste.

Les mer om mine behandlinger: