Hvorfor oppstår smilerynker ?

Mange har veldig sterk mimikk i ansiktet og det er jo positivt at man er blid og smiler, men noen ganger ønsker man å dempe på mimikken i dette området for at rynkene ikke skal bli for mange og veldig dype. Mange ønsker å redusere disse linjene og dette gjøres ved ulike behandlinger avhengig av om man ønsker å fjerne dem som allerede har kommet eller for å forebygge videre utvikling av rynkene slik at de ikke blir for dype.

Behandling

Botox er ofte førstevalget når en skal behandle rynker som har oppstått i disse områdene siden Botox får musklene til å slappe av og dermed glatter ofte rynkene seg ut. I tillegg forebygger Botox mot videre utvikling av rynkene.

Dersom rynkene i dette området har fått tid til å feste seg eller furene er blitt dype kan det være aktuelt å sette en liten mengde Restylane for å fylle ut rynkene. Hvis en i tillegg ønsker en forbedring av hudkvaliteten i området kan en laserbehandling eller hudprodukter være aktuelt.

fregner

 

Behandling av rynker i øyekroken

Hvis en person har sterk tendens til å myse ved å dra sammen øynene vil det ofte lage seg et tynt nettverk med rynker innerst i øyekroken og øynene vil også ofte bli mindre enn tidligere. Ved å sette en microdose med Botox i dette området vil området slappe mer av og rynker glattes ut samt at øynene kan bli noe større.

Mange kan også få en god bedring av linjer under øynene ved en Co2 laserbehandling eller medisinske hudprodukter.