fbpx

Hva er BioSil?

BioSil er endelig kommet til Norge etter 25 år på det internasjonale markedet!
BioSil et skjønnhetstilskudd utviklet i Belgia, for både kvinner og menn, og passer for deg som ønsker å forbedre hud, hår og negler. Produktet kommer i to former, dråper og kapsler.

BioSil er vegansk og ikke et kollagentilskudd, men stimulerer de fysiologiske prosessene i huden som øker produksjonen av kollagen. Siden BioSil er et kosttilskudd vil det fungere i hele kroppen, det virker på alle kollagenproduserende celler. Det aktive virkestoffet i BioSil er kolinstabilisert ortokiselsyre som er godkjent av mattilsynet for bruk i kosttilskudd.

Effekten av BioSil er at man får en foryngende virkning som vises på elastisitet, linjer, rynker, glød, hudens fuktnivå og en jevnere hudoverflate.

BioSil er klinisk dokumentert og studieresultater viser:

– 89% økt hudelastisitet
– 30% reduksjon av fine linjer og rynker
– 13% sterkere og tykkere hår
– Sterkere negler

Basert på klinisk erfaring på det norske markedet:

– Reduserer mørke ringer under øynene
– Betydelig redusert porestørrelse
– Øker hudens glød betraktelig
– Reduserer pigmentflekker
– Økt fuktighet i huden
– Reduserer håravfall

Når får du effekt av BioSil?

Allerede etter 20 uker vil du kunne se resultater, også før, men resultat og hvor lang tid det tar for å se endring er svært individuelt. Dette avhenger blant annet av alder, mengde solskader
og generell hudtilstand ved oppstart. For å oppnå maksimal effekt tar det ca. 12 mnd.

Forskjell på BioSil og kollagentilskudd?

Kollagentilskudd er et rent proteintilskudd. Kollagen får vi i oss når vi spiser blant annet kjøtt og maten vi spiser inneholder de samme aminosyrene som kollagentilskuddene gjør.

BioSil inneholder derimot ikke kollagen, men stimulerer våre celler til produksjon av kollagen, og det er derfor det virkelig virker. Kollagentilskudd har ofte skrevet på pakningen at det kan bedre på kollagenproduksjon. Dette er kun en påstand de har lov til å skrive KUN fordi de har tilsatt c-vitamin i produktet.