KOSMETISK/AUTORISERT SYKEPLEIER

Irene tok sin sykepleierutdannelse ved Universitetet i Stavanger, og var ferdig utdannet i 2003. Hun har tidligere jobbet på sykehjem og på barsel- og hjerteavdeling på sykehus.

I 2007 startet hun å jobbe som kosmetisk sykepleier ved Klinikk Arendal. Hun har siden dette opparbeidet seg lang erfaring med ulike hud- og kroppsbehandlinger og utfører for eksempel laserbehandlinger for uønsket hårvekst, IPL (intensivt pulserende lys) for pigmenter og blodkar i ansiktet, hals og bryst samt blodkar på lår og legger. Hun utfører også fettreduksjonsbehandlinger som CoolSculpting og ultralyd, AWT mot celulitter, peelinger og avanserte medisinske injeksjoner og Restylane-behandlinger.
Irene veileder også kundene til å oppnå god hudforbedring med kremprogram som for eksempel ZO by Zein Obagi og er flink til å gi kundene personlig make-up veiledning.

Hun holder seg oppdatert ved kursing fra alle leverandører både i Norge, Danmark, Polen, Frankrike og Italia. Irene har også selv undervist andre leger og sykepleiere i fettreduksjonsbehandlingen Ultra Contour i Danmark.

Irene har lang erfaring, er nøyaktig og dyktig. Hun er opptatt av at kundene skal få et naturlig resultat samtidig som hun etterstreber at kundene får innfridd sine ønsker og behov.