Hilde Seljåsen

AUTORISERT SYKEPLEIER OG KOORDINATOR

Hilde tok sin sykepleierutdanning ved Universitet i Agder og ble ferdig utdannet offentlig godkjent sykepleier i 2013. Siden dette har hun jobbet flere steder, blant annet på sykehjem og i hjemmesykepleien der hun har lært mye og fått god erfaring.

I 2015 startet hun å jobbe 100% som autorisert sykepleier og koordinator ved Klinikk Arendal.

Hildes hovedoppgaver er å koordinere operasjonsprogrammet for alle legene og assistere ved mindre inngrep. Det er også Hilde som tar det meste av forberedelse til operasjon og etter operasjon. Hun samarbeider tett med vår plastikk-kirurg og gynekolog.

Hun har også mye kontor- og resepsjonsarbeid i tillegg til å utføre behandlinger som for eksempel laserhårfjerning, fettreduksjon med CoolSculpting og ultralyd, AWT celulittbehandling og Botox svettebehandling. Hun veileder og kundene til å oppnå god hudforbedring med kremprogram som feks. ZO by Zein Obagi og er flink til å gi kundene personlig make-up veiledning.

Hilde holder seg jevnlig oppdatert med kurs fra leverandører av behandlingene hun utfører. Hun har også hovedansvaret for CoolSculpting og AWT-behandlingene ved klinikken.

Hilde er nøyaktig og svært dyktig, og når du ringer er det stor sannsynlighet for at det er hennes hyggelige stemme du møter.