nettside-restylane-kremerrsc_family_wide_02b2

Restylane skincare

Hemmeligheten bak en vakker hud er en god fuktbalanse kombinert med et friskt og beskyttende ytre hudlag. Restylane® skincare kombinerer disse to egenskapene i en innovativ kremserie som tilbyr god og velgjørende hudpleie.

Mens de opprinnelige behandlingene med Restylane tilbyr volum, definisjon og gjenfukting innenfra, gir produktene fra Restylane skincare huden beskyttelse, gjenfukting og næring utenfra.

Restylane skincare er skånsom mot hudens naturlige struktur og oppbygging. Gjennom NASHA™ teknologien bidrar kremene til å gjenfukte og jevne ut små linjer, bevare hudens fuktighet og gi den glød. Restylane skincare består av ni forskjellige hudpleieprodukter: Facial Cleanser, Day Cream, Day Cream SPF 15, Whitening Day Cream, Night Cream, Night Serum, Eye Serum, Hand Cream og Recover Cream.

FacialCleanser_L

Mer skånsom rengjøring med Restylane Facial Cleanser

Hver gang du rengjør ansiktshuden, risikerer du å miste viktige lipider, antioksidanter og vannbindende stoffer. Derfor må rengjøringen være så mild og skånsom som mulig for å bevare hudens sunne og naturlige balanse. Restylane® Facial Cleansers beskyttende organiske oljer og ceramider gjør huden din myk og smidig.

Restylane Facial Cleanser rengjør huden og fjerner makeup skånsomt og effektivt, slik at huden blir myk og strålende.

DayCream_L

Ekte vitalisering med Restylane Day Cream

Restylane® Day Cream er en myk fuktighetskrem som passer for alle hudtyper. Siden basen i kremen ligner hudens egen, bidrar den til å bygge opp din egen beskyttende hudbarriere og beskytte huden mot forurensning og stress. Restylane Day Cream inneholder aktive ingredienser som forbedrer hudens rensende evne og gir en myk og frisk hud.

Ved regelmessig bruk gjenopprettes hudens balanse, noe som fører til forbedret gjenfukting, mykhet og glød.

Inneholder:

Stabilisert hyaluronsyre, DMS®, Niacinamid, Kreatin, Acetylkarnitin, Piperin og Ceramid 3.

DayCreamSPF15_L

Gå en fantastisk dag i møte med Restylane Day Cream SPF 15

Restylane® Day Cream SPF 15 er en gjenfuktende krem som passer for alle hudtyper. Krembasen er veldig lik hudens egen struktur og oppbygging, noe som betyr at den bidrar til å bygge opp hudens egen beskyttelsesbarriere, som beskytter oss mot ytre påvirkning som stress og forurensning.

Restylane Day Cream inneholder kun aktive ingredienser som forbedrer hudens egen naturlige beskyttelsesevne, og gir en balansert hud.

Regelmessig bruk av kremen bidrar til økt gjenfukting og en myk og vakker hud, samtidig som den beskytter huden mot UV-stråling.

Inneholder:

Stabilisert hyaluronsyre, Niacinamid, Kreatin, Acetylkarnitin, Piperin og Ceramid 3.

WhiteningDayCream_L

Lys opp dagen med Restylane Whitening Day Cream

Restylane® Whitening Day Cream er en lett og behagelig krem som trenger raskt inn i huden. Kremen inneholder en rekke ingredienser som reduserer pigmentforandringer. Hvert enkelt næringsstoff i Restylane Whitening Day Cream har unike egenskaper som støtter den nødvendige prosessen for å forandre pigmenteringen i huden. Restylane Whitening Day Cream inneholder også NASHA™ partikler som øker hudens gjenfuktende evne, slik at den får en fantastisk mykhet og glød. Solfilteret hindrer ytterligere skadelig påvirkning fra solen. Huden beholder sin lyse og vakre teint.

Inneholder:

Stabilisert hyaluronsyre, Chromabright, Niacinamid, Tyttebærfrøolje.

NightCream_L

Bevaring og gjenoppbygging med Restylane Night Cream

Restylane® Night Cream er en fyldig fuktighetskrem som passer for alle hudtyper. Ettersom krembasen ligner hudens egen struktur, bidrar den til å bygge opp din egen beskyttende hudbarriere, og lar huden puste og hente seg inn igjen om natten. Restylane Night Cream inneholder aktive ingredienser som bidrar til å motvirke hudens aldringsprosess, samtidig som den opprettholder hudens naturlige balanse og skjønnhet.

Restylane Night Cream forbedrer hudens naturlige funksjoner på bare fire uker, slik at du får en vakker og smidig hud.*

Inneholder:

Stabilisert hyaluronsyre, DMS®, Glycyrrhetinsyre, kjerneekstrakt fra Avena Sativa og Ceramid 3

* Studie: Rapport om en pilotstudie av en krem som inneholder de aktive stoffene glycyrrhetinsyre og avenantramider, samt et hudimiterende middel (DMS) for behandling av pasienter med atopisk dermatitt. Resultatene viste en forbedring i SASSADpoeng, noe som tyder på anti-irriterende og beroligende effekt.

NightSerum_L

Reell foryngelse med Restylane Night Serum

Restylane® Night Serum er en fyldig og aktiv mikroformel. Den unike formelen gir en svært høy spredning og gjennomtrenging av aktive ingredienser i huden om natten. Restylane Night Serum inneholder en høy dose retinol i en stabil og svært absorberbar form. Retinol er en av de mest effektive aktive ingrediensene for å redusere rynker og aldersflekker, samtidig som den motvirker tap av elastisitet.

Serumet inneholder dessuten en høy dose antioksidanter. Antioksidanter regnes som gunstige for å bremse aldringsprosessen i kroppen.

Synlige resultater kan forventes i løpet av en måned. Hudens fasthet og fuktbalanse forbedres, slik at du får en spenstigere og jevnere hud med mer glød.*

Inneholder:

Stabilisert hyaluronsyre, Retinol 0,4 %, Curcumin og Ceramid 3

* Studie: Rapport om en pilotstudie av et serum med høye doser retinol og ceramid 3 brukt på ansiktshud som er aldret pga. stråling fra solen. Resultatene viste en gradvis forbedring av rynkedybde og ujevnheter i huden med gjennomsnittlig 42 henholdsvis 38 % reduksjon etter 12 ukers behandling.

EyeSerum_L

Vakre øyne med Restylane Eye Serum

Restylane® Eye Serum er et serum som er perfekt tilpasset det følsomme området rundt øynene. Serumet inneholder naturlige oljer og aktive ingredienser som gjør huden myk og reduserer mørke ringer under øynene.

Restylane Eye Serum inneholder også stoffer som forbedrer elastisiteten og blodsirkulasjonen i området rundt øynene. Dermed reduseres væskeansamlinger, hevelser og eventuelle poser under øynene. En høy dose NASHA™ partikler i serumet gjenfukter huden og gir en fantastisk glød.

Inneholder:

stabilisert hyaluronsyre, Eyeseryl, Tyttebærfrøolje.

 

RecoverCream_L

Reell gjenoppbygging med Restylane Recover Cream

Forskjellige ytre faktorer kan forårsake midlertidig ubalanse i huden.  Restylane® Recover Cream er svært lik hudens egen struktur, og kan derfor gjenopprette hudens balanse og sunnhet. Kremen er ikke okklusiv, noe som betyr at den lar huden puste, f.eks. når du skal hente deg inn igjen etter en behandling med Restylane.

Restylane Recover Cream inneholder arnikaekstrakt, som har antiinflammatoriske egenskaper og bidrar til å redusere hevelser og blåmerker. Risekstrakt bygger opp det viktige antioksidative skjoldet i det ytre hudlaget. Restylane Recover Cream har en beroligende effekt på huden, særlig etter skjønnhetsbehandlinger med Restylane, laser eller peeling.

Inneholder:

Stabilisert hyaluronsyre, DMS®, Arnika og Ceramid 3.

 

HandCream_L

Mykgjørende behandling med Restylane Hand Cream

Stadig eksponering mot såpe, vær og vind, kjemikalier og andre ytre stressfaktorer svekker hendenes hudbarriere. Restylane® Hand Cream er svært lik hudens struktur, og bygger opp en egen beskyttende hudbarriere. På denne måten gjenoppretter Restylane Hand Cream hendenes mykhet innenfra.

Restylane Hand Cream inneholder ekstrakt fra ris, som bygger opp det viktige antioksidative skjoldet i det ytre hudlaget og gjør hendene myke og gjenfuktede.

Inneholder:

Stabilisert hyaluronsyre, DMS® og Ceramid 3.