Sykepleier Nina Nga Do

Nina har 15 års erfaring som sykepleier på sykehus. Hun har videreutdannet seg i Kosmetisk dermatologist sykepleier ved Zenzie Akademiet fra 2016. Nina har stor lidenskap i  permanent makeup. Nina er utdannet PMU ARTIST, microblading artist fra 2015 og har Powder Brows som spesial kompetanse. Hun underviser også andre behandlere i Powder Brows og er en etterspurt behandler og kursholder.

Spesial kompetanse på Powder Brows

Powder Brows er den nyeste teknikken innen makeup tatovering, og har raskt vokst til en meget populær behandling. Powder Brows er stort i utlandet og nå har den har kommet til Norge, og den blir mer og mer populær. Teknikken går ut på̊ å implantere pigmenter med tatoverings-maskin i epidermis som gir et pudret naturlig look. Teknikken er skånsom og  gir ikke huden stor skade. 

I motsetning til Microblading gir Powder Brows ikke arr. Powder Brows er trygg, naturlig og passer alle hudtyper. Det er mange tatoverte bryn som ser harde, unaturlige og blåsorte ut på nordisk hud. Det ble ofte utført med klassisk PMU. Powder Brows er neste steg til naturlige bryn.

Powder brows bør gjøres i 2 omganger for best og penest resultat. Det vil danne tynne skorper som skal falle av seg selv. Skorpene skal ikke plukkes på. Når skorpene faller av fra huden tar den med seg noe av pigmentet og dermed blir brynet noe ujevnt. Refill er da nødvendig for å gjøre det jevnere.  Under helnings prosessen må en være forsiktig med soleksponering, svømmebasseng og badstue. En skal behandle behandlet området som et sår. Powder Brows holder opptil 2 år, men årlig refill anbefales.