fbpx

– Hemmeligheten bak kjendisenes ungdommelige hud er avslørt…

EndyMed 3DEEP® er et FDA godkjent, patentert system som leverer radiofrekvens (RF) for effektiv og trygg hudforbedring av ansikt, hals og brystparti. Radiofrekvens er en del av det elektromagnetiske spekteret vi omgir oss med til daglig. Radiofrekvens har vært brukt i medisinske og estetiske behandlinger i en årrekke, og er regnet som en svært trygg og effektiv behandling. Behandling med EndyMed eller radiofrekvens passer for alle hudtyper og etnisiteter. 

EndyMed kan bedre på

 • Slapp hud på ansikt, hals og bryst
 • Akne og aknearr
 • Strekkmerker og arr
 • Rynker og fine linjer
 • Hud-tekstur og porer

Hva er EndyMed?

EndyMed 3DEEP® er et FDA godkjent, patentert system som leverer radiofrekvens (RF) for effektiv og trygg hudforbedring av ansikt, hals og brystparti. Radiofrekvens er en del av det elektromagnetiske spekteret vi omgir oss med til daglig. Radiofrekvens har vært brukt i medisinske og estetiske behandlinger i en årrekke, og er regnet som en svært trygg og effektiv behandling. Behandling med EndyMed eller radiofrekvens passer for alle hudtyper og etnisiteter.

EndyMeds innovative 3DEEP® teknologi har seks generatorer og seks elektroder som sørger for at energi leveres dypt i huden, med minimal ubehag og risiko. EndyMed tilbyr ulike behandlinger med radiofrekvens tilpasset kundens ønsker og behov.

En kombinasjon av forskjellige behandlinger kan være nødvendig for et optimalt resultat. Energien fra EndyMed 3DEEP® varmer opp vannmolekylene i huden og vil gi et umiddelbart resultat, men viktigst er den langsiktige effekten som over tid gir en økt produksjon av kollagen og en synlig hudoppstramming.

EndyMed 3DEEP® brukes for:

 • Redusere rynker og fine linjer
 • Bedre akne og aknearr
 • Gi en strammere hud (ansikt, hals og bryst)
 • Bedre hudens tekstur og porer
 • Behandle strekkmerker og arr

Våre EndyMed behandlinger:

 • FSR og Intensif kan brukes på generell hudforbedring på ansikt, hals , bryst og strekkmerker, acnearr eller andre arr.
 • Small kan brukes på: Kinn, hals, bryst og under hake for tightening effekt.
 • iFine kan brukes omkring øynene og på overleppen for hudforbedring.

FSR – Fraksjonell behandling med EndyMed 3DEEP

EndyMeds fraksjonelle RF-teknologi kombinerer behandling av hudens overflate samtidig som en oppnår en oppvarming av underhuden. Ved å lage en kontrollert skade i overhuden stimuleres hudens evne til å reparere seg selv. Cellene i huden blir mer aktive og produserer med kollagen. Behandling med FSR gir i tillegg til oppstramming en bedring av hudens overflate og passer godt til å behandle grov hud, solskader, pigmentering, store porer og linjer. Resultatet blir en strammere jevnere hud med en fin glød. Du får på en bedøvelseskrem i forkant av behandlingen slik at det blir minst mulig ubehag. De fleste kjenner bare en lett varme i huden. Fordi noen av cellene i overhuden blir «skadet» i behandlingen vil man være litt rød og få en lett skorpedannelse som forsvinner etter noen dager eller inntil en uke etter behandling. Gjentagende behandling etter fire – seks uker.

Intensif – Microneedling med radiofrekvens

EndyMed Intensif Microneedling er en unik behandling som stimulerer kollagenproduksjon ved hjelp av to ulike teknologier: radiofrekvens og mikronåler. Mikronålene er høykvalitetsnåler av kirurgisk stål som glir lett ned i huden og leverer energi i hele nålens lengde. EndyMed Intensif skiller seg fra annen microneedling på markedet da den ikke forårsaker blødninger eller blåmerker. Behandlingen gir svært god effekt på oppstramming av huden, reduksjon av akne og aknearr, samt forbedring av hudens struktur. I tillegg gir Intensif gode resultater på dype rynker, strekkmerker og andre hudtilstander som krever kraftigere behandling med mer energi. Det benyttes bedøvelseskrem i forkant av behandlingen slik at det blir minst mulig ubehag. Det er vanlig å kjenne en lett varme og litt prikking i huden. Etter behandlingen vil du være litt rød i alt fra noen timer til et par døgn. De fleste trenger tre til fire behandlinger med ca. fire ukers mellomrom.

Small & iFine

Denne behandlingsformen hører også sammen med ENDYMED. Det som skiller denne behandlingen fra de to andre, er at her er huden like hel, selv etter behandlingen er utført. Det brukes en maskin som kan minne om en ultralyd, den sender varme ned i huden via radiofrekvens for og stimulerer kollagen. Dette fører til at huden blir fastere.

Denne behandlingen gir en umiddelbar effekt, en synlig oppstramning av huden. Behandlingen gir ingen nedetid og tar ca 20 min. Man kan få en liten hevelse- men denne går fort tilbake. Behandlingen er derfor perfekt om man skal være ekstra fin en kveld. For å få både en lengre holdbarhet og bedre effekt anbefales helst 6 behandlinger.


Ofte stilte spørsmål:

Hvordan skiller EndyMed seg fra andre fraksjonelle behandlinger?
Radiofrekvenser går dypt ned i huden og varmer opp underhuden, dette gjøres på en effektiv måte, og lager minimalt med nedetid.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?
Ved fraksjonert FSR Endymed er det vanlig med 3 behandlinger med ca 4 uker mellom.
Ved Microneedeling med radiofrekvens er det vanlig med 3-6 behandlinger med ca 4 uker mellom.
Ved kun radiofrekvens som I fine og small er det vanlig med 6 behandlinger med 1-2 uker mellom, men kan også brukes som en ”fest behandling” med en behandling.

Hvordan ser jeg ut etterpå, og er det lang nedetid?
Radiofrekvenser har vanligvis minimalt med nedetid.
Etter EndyMed microneedling vil du være rød i noen timer til et par døgn.
Etter FSR Deep fraksjonell behandling vil du få lett skorpedannelse og noe hevelse som oftest forsvinner etter 3-5 dager.
Etter EndyMed Small og iFine er det ingen nedetid og du kan gå rett på fest.

Hva kan jeg forvente etter behandlingen?
I løpet av behandlingsperioden vil du merke forbedring av huden etter hver gang. Huden vil fortsette å forbedres i 3 mnd etter siste behandling.