Dermaceutic – Beskyttelse – Stimulering – Reparasjon

turn-over

TurnOver

Cellestimulerende krem. Solskadet hud. Tap av elastisitet. Linjer og rynker.

EGENSKAPER
Glykolsyre fjerner døde celler fra hudens overflate og etterlater en jevnere, mykere og forbedret hud.

TurnOver, med sin stimulerende effekt på cellefornyelse, utsetter aldringen av huden ved å forsinke tilsynekomsten av linjer og rynker.

ANBEFALT BRUK
Påfør om kvelden på ansikt og hals. Rengjør huden først med Cleanser 5 for best mulig resultat. Bruk Serum C25 for dets antioksiderende effekt og Sun Ceutic om dagen dersom huden er eksponert for sollys.

AKTIVE INGREDIENSER

 • Glykolsyre         15%

Light-Ceutic

Light Ceutic

Blekende krem. Motvirker linjer og ujevn, matt anskitshud. Bleker og forbygger dannelse av pigmentflekker.

EGENSKAPER
Glykolsyre er en eksfolierende / peelende ingrediens som jevner ut huden og hjelper andre ingredienser å trenge dypt inn i huden.

Glykolsyre har også en fuktighetsgivende virkning.

Phytic syre hemmer tyrosinase (som forårsaker pigmentering) og har også en anti-oksiderende og anti-inflammerende effekt. Methylsilanol ascorbate (Vitamin C derivat) beskytter kollagen fibrene fra oksiderende stress og regulerer pigmentproduksjon.

ANBEFALT BRUK
Påfør om kvelden på ansikt, hals og bryst. For å maksimere depigmentering, legg Yellow Cream direkte på pigmentflekkene. Rengjør huden først med Cleanser 5 for optimalt resultat. Bruk Serum C25 for dets anti-oksiderende effekt og brukSun Ceutic om dagen dermsom huden er eksponert for sollys.

AKTIVE INGREDIENSER

 • Glycol syre     8,0%
 • Phytic syre     4,0%
 • Methylsilanol ascorbate

Cleanser-5

Cleanser 5

Rensemelk med peeling effekt. Matt ansiktsfarge. Store porer, ujevn hud. Forbedrer huden, letter penetrering av andre produkter.

EGENSKAPER
Glykolsyre fjerner urenheter og døde hudceller og etterlater huden jevn og ren. På grunn av dens peelende egenskaper vil Cleanser 5 stimulere til cellefornying og derved optimalisere DermaCeutics behandlingsprogram.

Cleanser 5 forbedrer hudens glød og mykhet.

ANBEFALT BRUK
Rens morgen og kveld ansikt og hals. Skyll deretter med vann. Anbefalt brukt for å maksimerer behandlinge av rynker (TurnOver) og pigmentflekker og linjer (Light Ceutic og Yellow Cream).

AKTIVE INGREDIENSER

 • Glykolsyre       5%
 • Allantoin

Mask-15

Mask 15

Rensende og peelende maske med 15% glykolsyre. Kontrollerer kombinert og fet hud. Fjerner døde hudceller. Regulerer og fjerner sebum (talg).

EGENSKAPER
Leirebasert maske som fjerner døde hudceller, komedoner og virker utrensende og beroligende, etterlater huden ren, klar og jevnere.

ANBEFALT BRUK
Påføres 1 til 2 ganger i uken på hele ansiktet eller på ønsket område. La masken ligge på i 2 til 4 minutter. Rens deretter av med lunkent vann. Rengjør huden først med Cleanser 5 for best resultat. Bruk Hyal ceutic på dagtid og TurnOver på kvelden for regulering og behandling av huden.

AKTIVE INGREDIENSER

 • Glykolsyre           15%

Foamer-15

Foamer 15

Renseskum med peeling effekt. Matt ansiktsfarge. Store porer, ujevn hud. Forbedrer huden, letter penetrering av andre produkter.

EGENSKAPER
Glykolsyre fjerner urenheter og døde hudceller og etterlater huden jevn og ren. På grunn av dens peelende egenskaper vil Foamer 15 stimulere til cellefornying og derved optimalisere DermaCeutics behandlingsprogram.

Foamer 15 forbedrer hudens glød og mykhet.

ANBEFALT BRUK
Rens morgen og kveld ansikt og hals. Fukt huden med vann, påfør deretter en pumpedose med Foamer 15 og masser i flere sekunder. Skyll deretter med vann. Påfør deretter Hyal Ceutic.

AKTIVE INGREDIENSER

 • Glykolsyre      15%
 • Glycerine
 • Enoxolone
 • Kokosnøtt olje

Uten parfyme og parabener.