Full-Group-Horizontal

oclipse-sunscreen-prim_0-1

Oclipse® Sunscreen + Primer SPF 30

BREDSPEKTRET BESKYTTELSE MOT UVA, UVB OG HEV

Oclipse® beskytter huden med titandioksid og fraksjonert melanin og gir et jevnt underlag for sminke.

Oclipse® har den lett brunfarge og fungerer godt som sminkeunderlag. Med naturlig melanin, noe nordisk hud ofte har lite av, får du ekstra beskyttelse både mot UV-stråler og frie radikaler. I tillegg har Oclipse®:

  • – Ingredienser som bidrar til å gi DNA beskyttelse og reparasjon
  • – 12 timers antioksidant beskyttelse
  • – Lipider som bidrar til å styrke hudbarrieren

ossential-growth-factor-serum-plus-ps-1

Ossential® Growth Factor Serum Plus

Gjenoppretter hudens funksjonalitet og elastisitet, samt forbedrer ujevn hudtone

For å bremse aldring og reparere huden, inneholder Ossential® Growth Factor Serum Plus to effektive peptider i kombinasjon med retinol, antioksidanter og aminosyrer. Dette er ingredienser kjent for å styrke produksjonen av kollagen samt fremme og gjenopprette hudens balanse, styrke og elastisitet. Med Ossential® Growth Factor Serum Plus oppleves huden yngre, med mer spenst, jevnere tone og færre fine linjer og rynker.

ZO Skin Health: Acne Prevention Kit

Dette kittet er velegnet alle med en fet og uren hud.

Acne Prevention Kit inneholder fulle størrelser av ZO Exfoliating Cleanser, Exfoliating Polish, TE-pads og Sulfur Masque.

Skreddersydd kremprogram settes sammen hos en sertifisert ZO Klinikk.

Ossential C-Brigth Serum 10% Vitamin C

C-Brigth er et 10% rent vitamin C-serum i kombinasjon med et vitamin C Ester spesielt utviklet for deg som ønsker en jevnere hudtone. C-Bright™ selvaktiveres ved kontakt med huden og jobber aktivt for at du skal få en jevnere hud med mer glød.

Ossential Brightalive Non-Retinol Skin Brigthener

Ossential Brightalive Non-Retinol Skin Brightener inneholder effektive pigmenthemmere som kan lysne og forebygge brune flekker og ujevn hudtone. Dette produktet vil også eksfoliere døde hudceller og overflatepigment, virke antiinflamatorisk og lindrende, fremme DNA-reparasjon, bekjempe frie radikal-skader og gjenopprette fukt- og lipidbalansen. Brightalive er super for deg som ønsker et mildere behandlingsalternativ. For enda bedre effekt brukes denne gjerne sammen med C-Bright.

Ossential Sulfur Masque

Sulfur Masque er en effektiv og dyptvirkende maske for behandling av fet og uren hud. Masken virker talgregulerende, talg absorberende og antibakteriell, samtidig som den demper irritasjon og rødhet, eksfolierer døde hudceller, forebygger tilstoppede porer og virker poresammentrekkende. Produktet kan brukes på en enkel kvise, men og i hele ansiktet. Et must for deg med fet hud.

ZO Oclipse Daily Sheer SPF 50

Denne solkremen inneholder bredspektret beskyttelse mot UVA, UVB og HEV. Bekjemper frie radialer og solskader. Fremmer DNA-beskyttelse og reparasjon, minimerer inflammasjon, gjenoppretter fuktbalansen og styrker hudbarrieren. Dette er solkremen for deg med fet hud, da denne virker mattende og non-greasy. 80 minutter vann- og svetteresistent.

olluminate-eye-repair_0

Olluminate® Intense Eye Repair

Reparerer og strammer opp

Øyepartiet er generelt den første delen av ansiktet hvor aldring vises. Olluminate® Intense Eye Repair har stabilisert retinol og avanserte peptider for å styrke huden og redusere fine linjer og rynker. I tillegg inneholder den mica som kamuflerer og demper mørke ringer under øynene.

oraser-body-emulsion-plus

Oraser® Body Emulsion Plus

Eksfolierer huden, bevarer fuktigheten og jevner ut hudtonen

Med retinol, ceramider og mykgjørende ingredienser bedres hudens tekstur, tone og fuktbalanse. Kombinasjonen av kraftige antioksidanter og enzymatisk eksfoliering mykgjør effektivt og skånsomt tørre og ru områder i huden. Resultatet blir en jevnere og mykere hud.

ZO Skin Health Offects Correct & Conceal

Correct & Conceal er utviklet for å behandle og kamuflere kviseutbrudd, den kommer i fargen light og medium. Påføres enkelt ved hjelp av en stift som både dekker til og gir en mattende effekt. Stiften virker betennelseshemmende, eksfolierende og antimikrobiell. Overflødig talg blir absorbert, og produktet vil virke antiinflammatorisk og lindrende samtidig som det gjenoppretter fukt- og lipidbalansen og fremmer helingsprosessen og forebygger skader.

oraser_nourishing_hand_creme-1

Oraser® Nourishing Hand Creme

Beskytter og revitaliserer huden på hendene.

Når du har passert 40 år får ofte hendene deg til å se eldre enn du faktisk er. Oraser Daily Hand Repair  SPF 20 er fullpakket med retinol, kraftige antioksidanter og et aminosyrekompleks for å jevne ut hudtonen og fjerne fine linjer/rynker. Et lysningskompleks hjelper til med å dempe aldersflekker, mens en bredspektret UVA- og UVB-beskyttelse er med på å hindre fremtidig skade.

zo-oclipse-smarttone_0-1

Oclipse® Smart Tone SPF 50

Oclipse® Smart Tone er en bredspektret beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler, samt HEV-lys. Denne solkremen inneholder fargeperler noe som gjør at den tilpasser seg forskjellige hudtoner. Den har et 12-timers leveringssystem av antioksidanter som bekjemper frie radikaler og solskader. Ved å bruke Smart Tone vil du få god DNA-beskyttelse og reparasjon, samt minimere inflammasjon, gjenopprette fuktbalansen og styrke hudbarrieren.

ommerse-overnight-recovery_0-3

Ommerse® Overnight Recovery Creme

Dyptvirkende krem som lindrer, beroliger og gir næring til huden.

Mens du sover reparerer og regenererer huden cellene sine. Ommerse® Overnight Recovery Crème kan bidra til å styrke disse prosessene. Retinol vil jobbe med å redusere fine linjer og rynker, ceramider gir næring og beroligende ingredienser demper rødhet og irritasjon.

ommerse-renewal-creme_0-3

Ommerse® Renewal Creme

Lindrer, beroliger og gir næring til huden

Dette er en funksjonell fuktighetskrem som gjør mer enn bare å bevare hudens fuktighet. Ommerse® Renewal Crème er fullpakket med ren retinol, kraftige antioksidanter og lindrende ingredienser som bidrar til å reparere hudbarrieren. Kremen er godt egnet til daglig bruk og for deg med en litt rød og irritert hud.

ossential-advanced-radical-night-repair-2

Ossential® Advanced Radical Night Repair

Jobber effektivt på fine linjer, slapp hud og ujevn hudtone

INNEHOLDER 1% RETINOL

Retinol bidrar til å gjenoppbygge hudens kollagen og anses som en av de mest effektive ingredienser for anti-aging. Ossential® Advanced Radical Night Repair  inneholder 1% retinol og bidrar til å dempe fremtoningen av slapp hud, fine linjer og ujevn hudtone. Resultatet blir en fastere, klarere og sunnere hud. Advanced Radical Night Repair anvendes kun som en del av et ZO Skin Health hudprogram ved konsultasjon hos en autorisert behandler.

ossential-daily-power_0-2

Ossential® Daily Power Defense

Gir daglig DNA-reparasjon og antioksidantbeskyttelse

Ossential® Daily Power Defense inneholder enzymer som forbedrer hudens evne til å reparere seg selv. Disse spesielle enzymene bidrar til å reparere skade forårsaket av blant annet UV-stråler og forurensing. Ossential® Daily Power Defense inneholder retinol, enzymer og antioksidanter som gradvis frigjøres for å reparere, beskytte og styrke cellene. Dette gjør huden bedre rustet mot fremtidig skade.

offects-te-pads_0-4

Offects® TE-Pads Acne Pore Treatment

Kontrollerer talg og kviseutbrudd, samt fjerner døde hudceller

Høy talgproduksjon kan føre til hudproblemer som kviser, hudormer og forstørrede porer. OFFECTS® TE-Pads inneholder 2% salisylsyre som reduserer talg og øker eksfolieringen av døde hudceller som tetter igjen porene. De inneholder også planteekstrakter som reduserer og lindrer irritert hud. OFFECTS® TE-Pads brukes både til å forebygge og behandle.

offects-exfolliating-polish_0-3

Offects® Exfoliating Polish

Fjerner døde hudceller og talg

Runde magnesiumkrystaller eksfolierer bort døde hudceller og gir huden en renere, glattere og jevnere overflate. Dette gjør at aktive ingredienser kan trenge lettere inn i huden og virke mer effektivt. I tillegg vil antioksidanter som A-, C- og E-vitaminer gi kraftig beskyttelse mot frie radikaler fra blant annet sol, forurensning og stress.

ZO Skin Health Oraser Cellulite Control

Cellulite Control bidrar til å bryte opp eksisterende fett, hemme ny fettlagring og øke cellenes forbrenning. Produktet har masse gode egenskaper, blant annet å virke oppstrammende og mykgjørende, forebygge og forbedre cellulitter, virke slankende og tonende, forbedre mikrosirkulasjon, fremme kollagenproduksjonen, gjenopprette fuktbalansen og styrke hudbarrieren.

ZO Skin Health Oraser Correcting Hand And Body Scrub, Anti-Aging Formula

En super skrubb som bedrer tørr og flassete hud, samt hyperkeratose. Hand And Body Scrub vil mykgjør tørr, grov hud umiddelbart med fysisk og kjemisk eksfoliering. Skrubben vil hydrere svært tørr hud samtidig som den styrker barrieren ved å gjenopprette lipidbalansen. Beskytter og mot frie radikaler og reduserer rødhet for jevnere hudtone.

offects-exfoliating-cleanser_0-3

Offects® Exfoliating Cleanser

Oljefri rensegelé reduserer talg og fjerner døde hudceller

Rens er viktig for alle hudtyper, men for en fet eller uren hud er det helt essensielt. Nøkkelen til å forbedre en fet hud er å fjerne døde hudceller som holder på bakterier og redusere overskuddstalg. OFFECTS®Exfoliating Cleanser gjør dette og enda mer ved å fukte og fornye huden, nøytralisere frie radikaler og berike med antioksidanter.

offects-hydrating-cleanser_0-4

Offects® Hydrating Cleanser

Fjerner varsomt smuss uten å tørke ut huden

OFFECTS®Hydrating Cleanser bevarer fuktigheten med panthenol som lindrer og reparerer huden. Allantoin bidrar til å fjerne døde hudceller og stimulere cellefornyelsen. Dette er en behagelig rensekrem som gjenoppretter hudens naturlige fuktighetsbarriere.