Tatovering har vært populært i mange år, men svært mange angrer på tatoveringer som er blitt tatt.  Laser fjerning av tatovering er blitt redningen for mange. Klinikk Arendal har nå den avanserte laserteknologien som gjør det mulig å fjerne tatoveringer.

Hva gjør jeg for å komme i gang med tatoverings fjerning?

For å kunne vurdere muligheten for din tatovering kan du ta kontakt med en av våre kosmetiske sykepleiere for gratis og uforpliktende konsultasjon eller sende et bilde på mail, facebook eller instagram slik at vi kan vurdere denne og gi deg en pris. Dette blir vurdert ut fra farge,hudtype, størrelse og hvor på kroppen den er.

Hvordan fungerer laserteknologien ved fjerning av tatovering?

Laser fjerning av tatovering  fungerer ved at ekstremt korte laserpulser skyter i stykker tatoveringsblekket til ørsmå partikler, som kroppen deretter kvitter seg med gjennom sitt naturlige avfallssystem.

 Vi anbefaler 6-8 uker mellom hver behandling.

Q-switch-lasere har vært bransjestandarden for å fjerne tatoveringer. Disse opererer med laserpulser som måles i nanosekunder

Er det bivirkninger med laser fjerning av tatovering?

Selv om tatoveringsfjerning med Q-switch laser er trygt og skånsomt, kan det noen ganger forekomme kortvarige bivirkninger. Disse kan være rødhet, hevelse, midlertidig sårdannelse, blemmer, kløe eller midlertidig misfarging av huden. I svært sjeldne tilfeller kan det forekomme hyper/ hypo pigmentering eller arr. Dette er svært sjelden og oftest hvis det er mørkere hudtyper eller hvis pasienter skraper på eventuelle sårskorper. 

Alle behandlinger utføres av autorisert helsepersonell som er sertifisert for bruk av den laserteknologien vi bruker. Dette sikrer din trygghet og profesjonalitet.

Hvorfor fjerne tatovering med Q-switch laser?

Klinikk Arendal er stolte av å kunne tilby behandlinger med den avanserte teknologien som finnes i dag. DEKA Laser system kan dempe alle farger men er best på mørke blå og sorte tatoveringer.

Duolite QS er en Q-switched Nd:YAG laser med to ulike bølgelengder 1064 nm for sort og mørke blå og 532 nm for røde

Denne laseren kan brukes på både lyse og mørkere hudfarger.

Hvor mye koster en tatovering fjerning behandling?

Tatoveringer kommer i alle former, farger og størrelser. Pris vil derfor variere avhengig av disse faktorene. Totalpris pr behandling bestemmes av størrelsen på tatoveringen som skal fjernes og vil bli avklart ved en konsultasjon.

Vi tilbyr våre kunder en tilpasset rabatt for behandling av flere tatoveringer.

Inkludert i tjenesten er bruk av våre dedikerte kjølemaskin for å bistå i smerte reduksjon eller om du ønsker resept på bedøvende krem.  

Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Antall behandlinger vil variere ut fra type tatovering, farge, dybden og tettheten på pigment, hvor på kroppen og alder på tatoveringen.

Amatør tatoveringer responderer ofte bedre en profesjonelle og noen ganger kan de gå raskt bort fra 1-4 men det vanligste er gjennomsnitt 6-10 behandlinger for å få bort tatoveringer. I enkelte tilfeller går ikke tatoveringer helt bort.