Hva er Restylane

Restylane er såkalt stabilisert hyaluronsyre og er lik den hyaluronsyren kroppen selv produserer. Hyaluronsyre binder vann og forekommer naturlig i huden.

Dessverre avtar kroppens egen produksjon av hyaluronsyre fra 25-års alderen, og vi får tørrere hud og mindre volum. Restylane bedrer derfor hudstrukturen ved å fukte fra innsiden. Det øker vår egen produksjon av kollagen, og gjør huden mer elastisk.

Restylane er en krystallklar gel som injiseres i huden i små mengder for å gjenopprette volum og struktur. Restylane gir langvarige resultater.

Hva kan behandles med Restylane?

  • Jevner ut arr
  • Glatter ut rynker/ linjer/dype furer
  • Framhever ansiktskonturene
  • Fukter/booster grov hud fra innsiden
  • Gjenoppretter tapt volum
  • Nesekorreksjon

Masculook for mannfolk

Restylane kan fremheve de maskuline trekkene. Tilnærmingen til behandling av menn er annerledes enn til kvinner. Menn skal ha mer fokus på bredere og markert kjevemråde og bredere-markert hake.

morten-knutsen

Les mer om Morten fra Bergen som tok Restylanebehandling hos Klinikk Arendal.

Forbedrer hudkvaliteten uten å påvirke mimikken i ansiktet

Det er en kjent sak at tobakk, alkohol, solskader og stress elder huden fortere. Restylane kan forbedre hudens kvalitet ved å gjenopprette fuktbalansen, fylle ut rynker og definere ansiktskonturene. Dette reduserer aldringstegn og framhever ansiktstrekkene.
Restylane gir deg fleksibilitet og kontroll over utseendet ditt fordi produktet er langvarig, men ikke permanent. Restylane er den naturlige og enkle veien til et flott utseende.