Vi har med denne behandlingen kombinert to behandlinger for best mulig stimulering, løft og glød. Disse er de populære behandlingene Endymed Small og Stimulation peel fra Zo Skin Health. Begge disse behandlingene er veldig populære hver for seg og sammen er de perfekt for deg som vil ha umiddelbart løft og glød og ingen nedetid.

Hvordan utføres vår spesial Red Carpet Treatment behandling?

Vi starter med Endymed Small behandling. Dette er radiofrekvens med varme som stimulerer kollagenet og gir et umiddelbart løft i ansiktet. Deretter påføres et tynt lag med gele på mellomansikt og beveger en behandlings probe som avgir varme ned i huden.  Behandlingen brukes på kinn og ned mot hake. Selve behandlingen tar ca 15 min og gir  gir en følelse av spa behandling.

Huden blir deretter renset og klargjort for Stimulation peel fra Zo Skin Health. Nå er det fokus på glød.

Huden blir skrubbet og det blir lagt på en peel som eksfolierer døde hudceller. Peelen minsker synligheten av fine linjer og overflatepigmenter, den jevner hudtonen og forebygger inflammasjon. Behandlingen har ingen nedetid, og blir ofte omtalt som akepottpeelen. Perfekt før en fest, bryllup eller bare for å føle seg ekstra fin.

Askepott peel med Endymed er en perfekt behandling før rød løper!

Etter at Endymed behandlingen er foretatt og peelen er nøytralisert, toppes huden med fuktighet og du har en hud som er klar for enhver fest.