TCA peeling er en dypere kjemisk peeling som motvirker solskadet hud, fine linjer, arr og pigmentforandringer. En kan oppnå større forbedring på en behandling sammenliknet med mildere peelinger. Det er imidlertid ofte nødvendig med flere TCA peelinger for optimalt resultat.

Det anbefales gode hjemmeprodukter både før, og etter en kjemisk peeling. Hos Klinikk Arendal hjelper vi deg med å finne den beste behandling for akkurat deg og dine ønsker og behov.

Cosmopeel

Dette er en lett til medium dyp kjemisk peeling som stimulerer huden. Den er designet for å stramme opp og fornye huden. Behandlingen bidrar til vesentlig bedring av fine linjer og rynker, fargeforskjeller i huden og en glattere hudstruktur, inkludert arr.
Cosmopeel anvender Trikloreddiksyre ( TCA ) i 15 % for en lett overflatepeeling og 18 % for en medium dyp peeling. Flassing, rødhet og irritasjon er normalt i etterkant og kan vare opptil 5- 7 dager. Behandlingen er egnet for de fleste hudtyper.

nettside-cosmopeel

Hva kan forbedres med Dermaceutic Comopeel ?

  • Voksen, aldrende hud
  • Solskadet hud
  • Slapp hud
  • Arr
  • Rynker
  • Strekkmerker

Gode resultater oppnås etter en behandling, men for enkelte hudtilstander kan det være nødvendig med 2-4 peelinger gjentatt med 2-4 ukers mellomrom for maksimale resultater.

P by P peel

TCA peel 40

Dette er vår sterkeste TCA peeling som er beregnet til mindre områder som f.eks. enkeltstående pigmentflekker (keratoser) eller arr/acnearr.

Mg-TCA 35

TCA peel 35

Går ned i huden med minimal avflassing. Kan også gjerne kombineres med Dermapen.