INNO-EXFO er et bredt utvalg kjemiske peelinger med en kombinasjon av ulike syrer. De ulike peelingene tilpasses den individuelle hudindikasjon. De aktive ingrediensene i hver enkelt peel jobber med epidermis og dermis for å gi optimale resultater. INNO-EXFO forbedrer hudens tekstur, minimerer aldringstegn, lysner og reduserer hyperpigmentasjon, samt en rekke andre hudtilstander.

C-vitamin peel

( inno-exfo bio c )

Dette er en peel for å forebygge solskader i ung alder. Bedrer ujevn hudtone, skjør hud, gir fantastisk glød, forbedrer hudstruktur, generell tonus og generell hudhelse. Fin også å bruke i kombinasjon med Dermapen behandling.

Mandel peel

( inno-exfo mandelage )

Mandelsyre peel for å bedre på mild solskade, mild inflamatorisk acne og lett pigmenterings problematikk. Kan også gjerne kombineres med Dermapen behandling.

Lightening peel

( inno-exfo lightening peel )

Unik a-vitamin peel for å behandle solskadet hud både med og uten pigmenterings flekker. Bedrer ujevn hudtone, melasma og moderat inflammert acne.

Talg og acne peel

( inno-exfo skin recovery)

Peel som inneholder salisylsyre, mandelsyre, melkesyre og retinol. Denne peelingen bedrer derfor på acne, fet hud og mild til moderat solskadet hud.

TCA peel 40

( inno-exfo p by p )

TCA peel 35

( inno-exfo Mg-TCA 35 )

TCA peeling er en kjemisk peeling som motvirker solskadet hud, fine linjer, arr og

pigmentforandringer. En kan oppnå større forbedring på en behandling sammenliknet med mildere peelinger. Det er imidlertid ofte nødvendig med flere TCA peelinger for optimalt resultat.