Rynker på overleppen eller rundt munnen generelt føler mange er lite pent og er som regel det området de fleste ønsker å være rynkefrie. Mange damer har stor tendens til å snurpe munnen av ulike årsaker. Hvis en person har tendens til å snurpe munnen mye vil det danne seg små tynne linjer som etter hvert blir dypere og tydeligere. Det er ikke bare de som røyker som får rynker på overleppen, men alle som har tendens til å snurpe munnen pga vaner eller uvaner.

Behandling av rynker på overleppen

Medisinsk injeksjon er ofte førstevalget når en skal behandle rynker som har oppstått i dette området. Musklene slapper av og dermed glatter ofte rynkene seg ut. I tillegg forebygger det mot videre utvikling av rynkene. De fleste føler at behandling i dette området har en behagelig avslappende effekt i tillegg til å være en effektiv behandling for å glatte ut rynker.

rosa-lepper

Dersom rynkene i dette området har fått tid til å feste seg eller furene er blitt dype kan det være aktuelt å sette en liten mengde Restylane for å fylle ut rynkene. Hvis en i tillegg ønsker en forbedring av hudkvaliteten i området kan en laserbehandling eller hudprodukter være aktuelt.