Leppeforstørrelse og skulpturering av leppene

Lepper er en sentral del av ansiktet. Mange kvinner drømmer om fyldige og myke lepper, mens andre ønsker å oppnå mer definert leppekant. Restylane kan gjøre underverket for deg som lengter etter fyldige lepper, ønsker å fremheve leppekonturen og definere amorbuen. Fremhev dine naturlige lepper med Restylane.

Vi er vi opptatt av å gi din leppeforstørrelse et naturlig resultat. Om du har rynker rundt munnen, kan du få behandlet disse samtidig. Det er viktig å bevare den naturlige balansen mellom overleppen og underleppen ved denne type behandling.

Ved å injisere gelen inn i leppene støtter den opp hudens struktur og utfyller huden slik at leppene får volum. Behandlingsresultatet kan ses med en gang– hos de fleste varer en leppeforstørrelse med Restylane ca 3- 6 måneder.

lepper

Hva kan Restylane gjøre for smilet ditt?

  • Skape mer leppevolum
  • Definere leppekonturene
  • Gjøre munnvikene gladere
  • Redusere røykerynker rundt munnen

Om du ønsker øket volum eller generell mykhet, så kan Restylane leppebehandling gi deg ditt ønskede resultat. Uimotståelige myke lepper er ikke bare for de unge eller genetisk heldige. Det er for alle. Leppene får naturlig volum og fuktighet, samt en uimotståelig mykhet.

Myke, sensuelle lepper er noe enhver kvinne ønsker seg. Restylane har egne produkter tilpasset leppenes anatomi, som kan tilpasses akkurat slik du vil ha det. Om du bare ønsker å tilføre leppene ekstra fukt og mykhet, eller om du ønsker ekstra volum.

Uansett om du ønsker mykere, fyldigere lepper – eller om du bare ønsker å markere leppekonturen litt, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for timebestilling.

Les mer: