Den mest effektive fettreduksjonsbehandlingen uten kirurgi i Norge.

Fryser bort fett

35 - 75 min

Varig resultat

CoolSculpting® - frys bort fett

Uansett om du ønsker å forbedre kroppsfasongen, bli kvitt gjenstridig fett eller bare føle deg komfortabel i klærne dine igjen, kan CoolSculpting® være svaret.

Hva er CoolSculpting?

CoolSculpting er den eneste FDA-godkjente maskin for permanent fettfjerning.

Fettceller blir fryst i stykker via Coolsculpting maskinen. Fettcellene gjennomgår en prosess som kalles apoptose. Dette innebærer at de krymper over tid inntil de spises av kroppens ryddeceller (makrofagene). Makrofager er de samme cellene som fjerner bakterier og virus fra kroppen vår.

Ofte stilte spørsmål

Fettcellene som er ødelagt er borte for alltid. Hvis du holder vekten stabil er resultatet varig. Dersom du øker i vekt fordi kaloriinntaket overstiger forbruket, vil de gjenværende fettcellene lagre fett, og du kan få tilbake de samme problemområder som før behandling.
CoolScuplting er Norges mest effektive fettreduksjonsbehandling uten kirurgi. Studier på over 7000 personer viser en gjennomsnittlig fettreduksjon på 20-40 % på én behandling.

Fettceller tåler lite kulde, og dør om de utsettes for temperaturer ned mot frysepunktet i en tidsperiode på omkring en time. Metoden kalles cryolipolyse, og er utviklet ved Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital i Boston, tilknyttet Harvard Medical School.

Teknologien er godt utprøvd gjennom de siste årene, og kan ikke sammenlignes med ultralyd eller andre metoder som markedsføres under «fettsmelting».
Metoden passer for alle som ikke har kuldeallergi, og som kan si seg enig i følgende utsagn:
– Min vekt er stabil, og jeg er ikke overvektig.
– Jeg har lokale fettansamlinger som ikke lar seg trene bort.
– Jeg vil oppnå et varig resultat.
– Jeg ønsker ikke kirurgisk behandling.
– Jeg ønsker å gå direkte tilbake på jobb etter behandling.

CoolSculpting er ikke en behandling mot fedme.
Én Coolsculpting behandling er ofte nok. Dette kan variere med utgangspunkt.
De første tegn på at fettcellene er i ferd med å forsvinne ses etter 3-4 uker. Deretter skrumper de lokale fettområdene inn i løpet av de neste 3-4 måneder.
Mange rapporterer at CoolSculpting behandling er smertefritt eller har minimalt med ubehag. Massasjen av området etterpå kan for enkelte oppleves som ubehagelig når sirkulasjonen kommer tilbake, men varer kun få minutter.
Under hake
Mage
Bh-folder
Sidefett
Overarmer
Innside lår
Bryst hos menn
Fett på utside lår
Midje
Med én gang – behandlingen har ingen nedetid! Du kan dra tilbake på jobb direkte etter behandling, og gjenoppta dagligdagse gjøremål.
Vanlige bivirkninger: Ømhet/smerte på behandlingsstedet i 1-3 ukers varighet. Nummenhet i huden de første ukene etter behandling. Blåmerker i huden, forsvinner innen 4 uker.
Mindre vanlige bivirkninger: Rødhet, hevelse, blåmerker, kribling, kramper, og kløe.
Svært sjeldne bivirkninger: Paradoksal hyperplasi, hvit hud. Du bør ikke få utført CoolSculpting®-prosedyren hvis du lider av kryoglobulinemi, kuldeagglutininsykdom eller paroksysmal kuldehemoglobinuri.

Hva koster CoolSculpting?

PrisKampanje
Under hake7500,-30%
Kropp: lite håndtak5.900,-30%
Kropp: middels håndtak7.500,-30%
Kropp: stort håndtak9.000,-30%
1

Før behandlingen

Først har du en konsultasjon med din behandler. I samarbeid finner dere ut om behandlingen egner seg for deg, hvilke områder som skal behandles, går gjennom informasjon og samtykkeskjema.

2

Under behandlingen

Huden beskyttes med en kuldeisolerende duk. De lokale fettansamlingene suges inn i et kjølehåndstykke med lett vakuum. Vevet kjøles ned gradvis til temperatur –2°C. De fleste opplever minimalt med ubehag, og tiden du ligger med maskinen kan brukes til f.eks. avslapning, surfing på iPad, telefon eller PC, lesing eller lytting til musikk.

3

Etter behandlingen

Området masseres av sykepleier, og det kan for enkelte oppleves som ubehagelig når sirkulasjonen kommer tilbake.

Drikk nok vann i perioden som følger for å skylle de fryste fellcellene ut av kroppen.

Før- og etter bilder

Nye retningslinjer fra Helsetilsynet tillater ikke lengre deling av før- og etter bilder på nett, men vil kunne framvises ved en gratis og uforpliktende konsultasjon!

Eneste CoolSculpting klinikk på Sørlandet

Klinikk Arendal er den eneste klinikken på Sørlandet som kan tilby Coolsculpting fettfrysemetode.

Vi har sertifisert medisinsk personell som utfører behandlingen. Velkommen til oss på Maxis senter for gratis og uforpliktende konsultasjon.

Andre behandlinger...

Fettsmelting & cellulitt

Injeksjon

Lurer du på noe?

Vi hjelper deg gjerne!

370 200 60

post@klinikkarendal.no