Hva innebærer en ansikts operasjon?

Den naturlige aldringsprosessen fører til at huden mister sin elastisitet og muskulaturen blir slappere. Røyk, sol, lite søvn og stress fremskynder prosessen, og dette medfører at man kan få rynker og slapp hud. Mange synes da at de ser eldre ut en de føler seg.

Et ansiktsløft får deg til å se yngre og mer opplagt ut uten å endre ansiktets karakter. Ved et ansiktsløft fjernes overflødig hud samt strammer opp muskulaturen på hals og ansikt. Ansiktsløft gir best resultat på hals og nedre del av ansiktet. Den normale aldringsprosessen stopper ikke opp etter et ansiktsløft, men man kan oppnå å se mange år yngre ut etter operasjon.

ansiktsloft

 

Kombinasjonsbehandlinger gjør facelift enda bedre

For å få det aller beste resultat kombinerer man gjerne med hudforbedringsbehandlinger før og etter et ansiktsløft. Det brukes ofte laser, peeling og hudforbedrende medisinske kremer (ZO Medical) for å få en mer strålende hud med færre linjer, rynker, pigmenteringer og porer. Hengende øyelokk og poser under øynene blir ikke bedre av facelift og må bedres ved for eksempel øvre og nedre øyelokks operasjon og i enkelte tilfeller et panneløft. Noen vil ha bedre effekt av også å stramme halsen, såkalt necklift/halsløft.

Det kan også være aktuelt å kombinere ansiktsløft med fett transplantasjoner eller andre filler produkter som for eksempel Restylane for å oppnå ønsket resultat.